Môžete použiť 6 pohárov na dezerty o priemere 8,5 cm.
Vložte 120 g čokolády a 40 g masla do misy kuchynského robota s nástavcom mixéru.
Uzavrite veko bez uzáveru a stlačte "Start".
Odložte bokom.
Do misy dajte 2 žĺtky a 40 g cukru.
Uzavrite veko bez uzáveru a stlačte "Start".
Potom pridajte otvorom na veku 25 g múky a 20 g mandľovej múky.
Stlačte "Start".
Pridajte roztopenú čokoládu a stlačte "Start".
Zmes dajte do šalátovej misy a odložte bokom.
Misu kuchynského robota umyte.
Misu dobre osušte a pripojte šľahač.
Pridajte 3 bielky.
Uzavrite veko bez uzáveru a stlačte "Start".
Po 3 minútach pridajte otvorom na veku zvyšných 20 g cukru.
Len čo sú bielky vyšľahané, vmiešajte jemne pomocou stierky tretinu čokoládovej zmesi a potom vmiešajte zvyšok bielkov.
Cestom naplňte 6 zapekacích misiek o priemere 8,5 cm, ktoré predtým vytrite maslom.
Každú zapekaciu misku zakryte priehľadnou fóliou a vložte ich do vonkajšieho naparovacieho košíka.
Misku opláchnite a pridajte 0,7 l vody.
Umiestnite naparovací košík.
Uzavrite veko a stlačte "Start".
Len čo je varenie hotové, počkajte 5 minút, než otvoríte veko.
Každý fondán vyklopte na tanier a podávajte s vanilkovým pudingom.