• Dezerty
  • 25.3.2022

Čokoládovo-gaštanové hľuzovky - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

12-5.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
121 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 200 g horká čokoláda
  • 100 g slané maslo
  • 300 g gaštanový krém
  • 40 g kakao

Nakrájajte 200 g čokolády na kúsky a vložte ich do robota spolu s 100 g masla.

Prikryte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Vrchným otvorom vo veku pridajte 300 g gaštanového krému, opäť veko utesnite zátkou a stlačte tlačidlo "Štart".

Zmes nalejte do silikónovej formy a nechajte ju aspoň 2 hodiny v chladničke.

Lyžicou naberajte malé kopčeky zmesi, obaľujte ich v kakau a ručne tvarujte guličky.

Uchovávajte v chladničke.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko