Tento dezert obsahuje surové vajcia a proto ho nie je možné skladovať dlhši dobu.
Penu rozdeľte do pohárov, pokiaľ nevychladne.
Do misy robota vložte 250 g čokolády a 50 g masla nakrájaného na kocky.
Prikryte a utesnite veko a stlačte tlačidlo "Štart".
Vrchným otvorom vo veku pridajte do čokolády 3 žĺtka.
Utesnite zátkou a stlačte tlačidlo "Start".
Zmes dajte do inej misy a odložte bokom.
Misu umyte a osušte, potom na robota nasaďte šľahací nástavec a do misy vložte 6 bielkov.
Pridajte štipku soli. Prikryte a utesnite veko a stlačte tlačidlo "Štart".
Po 4 minutách zasypte cukrom.
Potom do zmesi opatrne vmiešajte bielka.
Prikryte potravinovou fóliou a nechajte aspoň 2 hodiny vychladnúť.
Odporučené produkty