• Desiata
  • 10.6.2024

Cesnakové krevety (gambas al ajillo) - španielsky recept - Teplovzdušná fritéza EASY FRY & STEAM FW201

Česnekové krevety (gambas al ajillo).jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 16 surových kreviet
  • 2 nasekané strúčiky cesnaku
  • 1 malá nasekaná jarná cibuľka
  • 4 polievkové lyžice olivového oleja
  • 0,5 čajovej lyžičky vločiek červeného chilli
  • 1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
  • 0,5 čajovej lyžičky mletej papriky

KROK 1Ošúpte krevety, pričom ponechajte chvosty.

KROK 2Všetky prísady zmiešajte v nádobe a nechajte krevety marinovať aspoň 10 minút.

KROK 3Vložte krevety do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.

KROK 4Keď sú krevety uvarené, položte ich na servírovací tanier a ihneď podávajte s ostatnými tapas.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko