Nahraďte čokoládovú nátierku mandľovým krémom, džemom, atď.
Nalejte 110 ml mlieka a pridajte vrecúško droždia do kuchynského robota.
Uzavrite veko a stlačte "Start".
Otvorom na veku pridajte 250 g múky, 2 žĺtky, soľ, 30 g cukru a 30 g masla.
Nasaďte späť veko a stlačte "Start".
Cesto spracujte ručne 1 minútu a valčekom ho rozváľajte na trojuholník.
Nakrájajte 8 prúžkov a rozotrite na ne 200 g čokoládovej nátierky.
Každý prúžok stočte na seba a vložte do formy.
Nechajte 1 h a 30 min. odležať na mieste, kde nie je prievan.
Vyhrejte rúru na 165 °C (th 5/6).
Briošku potrite posledným žĺtkom a posypte hoblinkami čokolády.
Pečte 25 min.
Odporučené produkty