• Dezerty
  • 25.3.2022

Bábovka s vaječným likérom - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

11-6.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
70 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 5 vajce
  • 200 g cukor
  • 2 vrecúško vanilkový cukor
  • 250 ml olej
  • 250 ml vaječný likér (Advocaat)
  • 125 g hladká múka
  • 125 g škrob
  • 1.5 čajová lyžička prášok do pečiva
  • 1 štipka soľ
  • maslo na vymazanie formy
  • strúhanka na posypanie formy
  • práškový cukor na poprášenie

Vyhrejte rúru na 180 °C.

Vajcia, cukor a vanilkový cukor dajte do misy kuchynského robota.

Uzavrite veko a stlačte "Start".

Do misy nasypte múku, škrob, prášok do pečiva a štipku soli.

Uzavrite veko a stlačte "Start".

Formu na bábovku vymažte maslom a vysypte strúhankou.

Cesto nalejte do formy a uhlaďte. Pečte 60 minút.

Pomocou špičky noža zistite, či je bábovka dostatočne prepečená.

Bábovku nechajte vo forme asi 15 minút vychladnúť a potom ju vyklopte na mriežku.

Pred podávaním posypte práškovým cukrom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko