Avokádová pomazánka, prepeličie vajíčko, špargľa, slaninový chips a mladá zelenina
Počet osôb
0
Náročnosť
ľahký
Príprava
0 min
Varenie
0 min
Suroviny
Avokádo 1ks
Cibuľa 1ks (menšia)
Cherry paradajky 2ks
Cesnak 2strúčiky
Olivový olej 1PL
Soľ
Korenie
Patizón 3ks
Špargľa biela 2 ks
Slanina 0,60g
Prepeličie vajíčko 2 ks
Soľ
Korenie
Bylinky (na dozdobenie)
Avokádo očistíme, zbavíme kôstky a dáme do mixéra. Pridáme cibuľu, cherry paradajky, cesnak, olivový olej, soľ a korenie. Všetko spolu rozmixujeme na hladký krém.
Patizón a špargľu si nakrájame (špargľu očistíme a odrežieme konce), dáme na rozpálenú panvicu s maslom a opekáme 4 minúty na miernom ohni.
Slaninový chips
Na rozpálenú panvicu položíme 2 plátky slaniny a opekáme z oboch strán až do vypečenia.
Nátierku dávame na chlieb, spolu so zeleninou a slaninovým chipsom. Na dozdobenie používame bylinky (najlepšie mladé výhonky hrášku či reďkovky) a prepeličie vajíčka.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.