• Rady & Tipy
  • 6.11.2020

Začnite s jesennou detoxikáciou už dnes. Pomôže vám stolný mixér InfinyMix+

InfinyMix_1200x628_11_SK.png

Jeseň prišla v plnej sile a s príchodom sychravého počasia prichádza na rad taktiež detoxikácia. Pokiaľ však nie ste priaznivcom radikálnej hladovky, môžu vám byť skvelým pomocníkom detoxikačné šťavy a polievky, ktoré si jednoducho pripravíte vo vysokorýchlostnom stolnom mixéri Tefal InfinyMix+.

Nie je mixér ako mixér

Práve jeseň býva tým najlepším obdobím na očistu tela v podobe detoxikácie. Ak ste v tomto smere nováčikom, účinným začiatkom na odľahčenie jedálničku sú práve detoxikačné šťavy a polievky, ktoré vás nabijú energiou. Aby vám príprava smoothie a krémových polievok šla od ruky, dôležitý je taktiež výber správneho mixéru. Nie je totiž stolný mixér ako stolný mixér InfinyMix+.
Medium-INFINY-MIX-LIVRE-RECETTES-TEFAL-GRIS-STRIBRNY.jpg

InfinyMix+ ponúka neobmedzené možnosti pri príprave zdravých a chutných receptov. Okrem mixéru najdete v balení aj inšpiratívnu kuchárska knihu, ktorá v sebe skrýva viac ako 50 receptov nielen na smoothie, ale taktiež na chutné mliečne koktejly a omáčky. Vďaka nožom PowelixLife získate vždy dokonale hladké jedlo. Vo veľkej nádobe stolného mixéru umixujete nápoj s objemom až 1,75 litrov a až 2x rýchlejšie, ako s tyčovým mixérom od Tefalu. Pokiaľ idete napríklad do práce, môžete použiť druhú smoothie nádobu a vziať si nápoj kľudne so sebou v praktickom 600 ml cestovnom hrnčeku z tritanového materiálu.

TEFAL_POWELIX_LIFE_SK.jpg
Inšpirácia na jesennú detoxikáciu - recepty

Antioxidačné smoothie z kelu, jablka a avokáda
Jemné detoxikačné smoothie z kelu, zeleru, surovej cvikly a banánu 
Detoxikačná tekvicová polievka


Nekonečne veľa receptov, nekonečné možnosti InfinyMix+

 
Nestačí vám náš výber receptov? Pozrite sa na náš YouTube kanál, kde nájdete tipy s receptami na muffiny, hummus, zmrzlinu, smoothie alebo milkshake.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko