• 7.9.2020

(Z)vážime si vás! (Z)vážte sa!

Zvážíme si vás - Zvažte se SK.png

Vážení, vážite si vašu váhu? Alebo váhate, či vašu váhu na váhe chcete vidieť? Pri výbere osobnej váhy je dobré zvážiť váhu všetkých vlastnosti. Ak si vážite presnosť na 100 g až do váhy 160 kg, meranie telesného tuku a svalovej hmoty, potom je naša osobná váha BODYSIGNAL 3 GLASS BM7100S6 vážnym kandidátom!

Medzinárodný deň čokolády 13. 9. Považujeme za skvelú príležitosť k začiatku sledovania zloženia svojho tela. Tefal Bodysignal 3 vám to uľahčí - stačí sa postaviť na váhu a hneď budete vedieť, či je vaša váha v poriadku, alebo by stálo zváženie na sebe začať pracovať. 

1.jpg
Šikovná osobná váha zváži celú rodinu 

Váha Tefal Bodysignal 3 má pamäť až na 4 profily/osoby, má svetelný indikátor VISIO-CONTROL, ktorý umožňuje jednoducho sledovať vývoj telesnej hmoty, pravidelne sa tak môže merať celá rodina! Stačí sa len postaviť na váhu, nemusíte nič stlačiť. Inteligentná váha sama podľa priemernej hmotnosti rozpozná, o akého člena rodiny sa jedná. 
 
ZELENÁ: Úbytok tuku či prírastok svalovej hmoty 
ORANŽOVÁ: Stabilná váha
ČERVENÁ: Nárast tuku či úbytok svalovej hmoty

Zvážíme si vás - Zvažte se CZ 2.jpg
Zrozumiteľné údaje o vašej váhe:

Graf vám ukáže, ako si stojí váha tukovej hmoty v porovnaní s odporúčanými hodnotami vypočítanými z veku, pohlavia a výšky. 
Zvážíme si vás - Zvažte se CZ 3.jpg
Ako dokáže váha Bodysignal 3 zistiť objem svalov a tukovej hmoty? Po zadaní údajov o pohlaví, výške a veku, váha do tela pošle veľmi slabý prúd, ktorý jednoducho prechádza tkanivá bohaté na vodu (štíhla hmota: svaly, koža …), naopak naráža na väčší odpor v prípade tkanív chudobných na vodu (tuková hmota). Z tohto dôvodu tiež váha nie je vhodná pre osoby s kardiostimulátorom alebo iným zdravotníckym zariadením.
Zvážíme si vás - Zvažte se CZ 4.jpg

TIP:  Na váhe stojíme vždy oboma nohami, aby sme udržali rovnováhu, ideálne raz týždenne v rovnaký čas. 

2.jpg

Zvážení bez zaváhania 

Nie je potrebné čakať na zobrazenie nuly, váha sa ukáže okamžite. Po 5 sekundách nečinnosti sa sama vypne. Balenie obsahuje 4 ks AAA batérií, váha je tak pripravená k okamžitému použitiu hneď po rozbalení. 

Záruka opraviteľnosti 10 rokov

Vážne! Garantujeme lacné a rýchle dodanie náhradných dielov po dobu minimálne 10 rokov! Vaša váha sa tak stane aj vďaka nadčasovému dizajnu váženým členom vašej domácnosti.

Odporučené produkty


3.jpg

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko