• Rady & Tipy
  • 23.2.2022

Výhody teplovzdušnej fritézy: Rýchle, zdravé a chutné varenie

01_22_Tefal_FB_1200x675_EasyFrySK.png

Uvažujete nad kúpou teplovzdušnej fritézy? Okrem zdravého vysmážania vám teplovzdušná fritéza Tefal poskytne množstvo ďalších výhod. Čo všetko teda pri príprave pokrmov v teplovzdušnej fritéze oceníte? Prinášame tipy, ktoré sa oplatí poznať.

Prečo teplovzdušná fritéza? Ide o zdravšiu alternatívu vysmážania

Ak chcete zmeniť svoj životný štýl k lepšiemu, ale chýbali by vám vysmážané jedlá a pokrmy pripravované na oleji, teplovzdušná fritéza je tým pravým pre vás. Teplovzdušné fritézy Tefal Fry Oven & Grill a Tefal Easy Fry & Steam totiž predstavujú zdravšiu alternatívu vysmážania, pretože v nich svoje obľúbené jedlá pripravíte len na jednej kvapke oleja, alebo dokonca bez neho. 

Zaujíma vás, ako teplovzdušná fritéza pracuje a či je v nej príprava jedál naozaj zdravá? Tento šikovný prístroj medzi sebou kombinuje automatické jemné miešanie a horúci vzduch, ktorý prúdi okolo pripravovaného pokrmu. A keď použijete minimum oleja, alebo dokonca žiadny, výsledné vysmážené jedlo bude rovnomerne usmažené a chrumkavé, ako keby ste ho pripravovali v klasickej fritéze. 

Teplovzdušná fritéza Tefal Fry & Steam je multifunkčná: Frituje, griluje alebo varí v pare

  Aká je ďalšia výhoda teplovzdušnej fritézy Tefal? V multifunkčnom použití. Nemusíte v nej len zdravo fritovať. V teplovzdušnej fritéze Tefal môžete tiež zdravo grilovať, variť v pare, piecť, zapekať alebo ražniť, a to nielen rýchlo, ale zároveň kvalitne. Keďže tento pomocník obsahuje sadu mriežok, oceníte tiež, že v ňom uvaríte až tri druhy pokrmov naraz.   

V teplovzdušnej fritéze pripravíte jedlo pre celú svoju rodinu

Chcete pripraviť rýchly, zdravý a chutný obed pre celú svoju rodinu? S pomocou teplovzdušnej fritézy od Tefalu Easy Fry Oven & Grill, ktorý vyniká XXL objemom, to nie je rozhodne žiadny problém. Teplovzdušná fritéza je základom rýchleho a zdravého varenia, ktorého výsledok dostane všetky vaše chuťové bunky. 

Hľadáte zdravé recepty pre teplovzdušnú fritézu? Pre inšpiráciu pre vás máme tip na rýchly a zdravý obed do 30 minút - Fish and Chips na zdravý spôsob! Dali by ste si niečo zdravého, chutného a zároveň rýchleho na večeru? V tom prípade oceníte náš tip na rýchlu a zdravú večeru do 30 minút - Pikantné kuracie krídla so zeleninovým šalátom.

Recepty pre teplovzdušné fritézy Tefal 

Fish and chips na zdravý spôsob - Rýchly a zdravý obed do 30 minút

Pikantné kuracie krídla so zeleninovým šalátom - Rýchla a zdravá večera do 30 minút

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko