Aby bola vaša rýchla a zdravá večera z teplovzdušnej fritéze naozaj delikátna, kuracie krídla namarinujte už 24 hodín dopredu.
Krídla najskôr rozkrojte na polovicu, a to v ich spoji. Z paradajkového pretlaku, plnotučnej horčice, rastlinného oleja, sójovej omáčky, sladkej papriky, soli a korenia vytvorte marinádu, do ktorej kuracie krídla naložte a nechajte do ďalšieho dňa v chladničke odležať.
Pred plánovanou večerou vložte namarinované kuracie krídla ( môžu sa prekrývať) do košíku predhriatej teplovzdušnej fritézy Tefal, zvolte program Kura a pečte 12 minút.
Potom krídla otočte a pečte ďalších 5 minút.
Následne už môžete servírovať.
Pikantné kuracie krídla podávajte na večeru spolu so zeleninovým šalátom z rukoly a cherry paradajok.
Môžete si k ním pripraviť tiež ľahký dip z kyslej smotany, cesnaku, soli a korenia.