KROK 1: Vytvorte základ pre váš tvarohový koláč. Do misy mixéra s pripojeným mixérom pridajte sušienky a cukor. Stlačte „Štart“. Treba z nich vytvoriť hrubý prášok. V prípade potreby spustite program znova.
- Nadstavec: Flex metla
1. Doba trvanie: 2 min Rýchlosť: V2
KROK 2: Pridajte soľ, citrónovú kôru a rozpustené maslo. Stlačte „Štart“.
- Nadstavec: Flex metla
1. Doba trvanie: 1 min Rýchlosť: V2
KROK 3: Zmes vložte do formy s priemerom 19 cm a výškou 5 cm vystlanej papierom na pečenie. Polievkovou lyžicou popritláčajte a uhlaďte povrch.
KROK 4: Pripravte krém. Vložte želatínu do misky so studenou vodou, aby zmäkla. Do hrnca vložte maliny a cukor a za stáleho miešania metličkou priveďte do varu. Odstavte z ohňa a pridajte želatínu. Zmiešajte. Zmes prelejte do misy, aby vychladla.
KROK 5: Do misy mixéra s nasadenou metličkou vložte smotanový syr. Stlačte „Štart“.
- Nadstavec: Flex metla
1. Doba trvanie: 1 min Rýchlosť: V8KROK 6: Pridajte zmes malín a želatíny. Stlačte „Štart“. V prípade potreby uhlaďte zmes stierkou.
- Nadstavec: Flex metla
1. Doba trvanie: 1 min Rýchlosť: V4
KROK 7: Nalejte krém na sušienkový základ a lyžicou uhlaďte vrch. Vložte do chladničky na 2 hodiny.
KROK 8: Pripravte polevu. Do hrnca nalejte malinovú omáčku, cukor a agar. Varte 30 sekúnd. Odstavte z ohňa a pridajte ružovú vodu. Nechajte vychladnúť a rozotrite polevu na tvarohový koláč. Odložte do chladničky na ďalších 30 minút.
KROK 9: Opatrne vyberte koláč z formy. Ozdobte ho jedlými kvetmi.
Odporučené produkty