40 g roztopenej čokolády na varenie-obsah kakaa 50-55%
40 g roztopeného masla
40 g mletých mandlí
30 g nasekaných opečených lúpaných mandlí
Práškový cukor na ozdobu
Pripravte si ingrediencie. Zmiešajte čokoládu a maslo. Vajíčka a cukor šľahajte 10 minút. Pridajte čokoládu/maslo a ďalšie ingrediencie. Nalejte do hliníkovej formy na pečenie. Do nádoby nalejte 2 dl vody. Vložte do vnútra parný košík, potom plech na pečenie. Doba varenia: 25 minút Program: High Pressure CookingVypnite. Nechajte vychladnúť. Posypte práškovým cukrom.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.