KROK 1: Mandle, kešu oriešky a pistácie vložte do misy mixéra spolu s vodou. Zatvorte veko a vyberte uvedený program.
KROK 2: Takto zmäknú a ľahšie sa rozomelú. Sceďte.
KROK 3: Nasypte ich do misy mixéra spolu s ostatnými prísadami okrem okvetných lístkov ruží. Zatvorte veko a vyberte uvedený program.
KROK 4: Nechajte odstáť aspoň 30 minút alebo nechajte vychladnúť v chladničke cez noc. Mlieko tak absorbuje všetky tieto úžasné chute.
KROK 5: Thandai sceďte. Uistite sa, že ste zo sitka vytlačili všetko mlieko.
KROK 6: Thandai podávajte v pohároch s kockami ľadu. Ozdobte vetvičkami šafranu a sušenými lupienkami ruží.
TIP: Ak chcete, môžete pridať rozdrvené pistácie.
Odporučené produkty