• Obed
  • 21.4.2021

Špenátové rizoto - recept pre multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+

rizoto.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
7 min

Suroviny

200 g ryže na rizoto

60 g nasekanej červenej kapusty (5 second chopperom alebo ručne)

200 g špenátu, umytého a zbaveného vody

2 lyžice olivového oleja

41 cl vody

6 štipiek jedlej sódy

Soľ, korenie

2 lyžice krému mascarpone

60 g strúhaného parmezánu

0,6 lyžičky hnedého cukru

Pripravte prísady.
Špenát nakrájajte nožnicami do misy.
Nalejte olivový olej do nádoby Cook4Me+.
Pridajte špenát a za stáleho miešania varte. 
Pridajte červenú kapustu, vodu a potom cukor. 
Pridajte soľ a korenie.
Pridajte jedlú sódu a sledujte ako mení farbu! 
Keď voda prestane peniť, pridajte ryžu.
Nastavte vysokotlakové varenie na 8 minút.
Pridajte mascarpone a parmezán.
Dobre premiešajte.
Nechajte 5 minút stáť a potom si jedlo užite!

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko