• Dezerty
  • 19.11.2020

Schwardzwaldská torta - recept pre Cook4me+

5 (1x)
swardzwaldska torta.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
47 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

6 osôb

3 vajcia

150 g cukru

120 g margarínu

160 g jogurtu

90 g múky

60 g horkého kakaového prášku

15 g prášku do pečiva

200 g čerešní v sirupe

500 ml jediné smotany na šľahanie

čokoládové hobliny

Pripravte prísady.
BF_1.jpg
Zmiešajte margarín a cukor. Pridajte vajcia a jogurt, potom preosiatu múku / kakao / prášok do pečiva.
BF_2.jpg
Formu namažte.
Nalejte zmes.
Zakryte potravinárskou fóliou.
BF_3.jpg
Varte v parnom košíku asi 400 ml vody.
Tlakové varenie: 47 min 
Nechajte vychladnúť.
Nakrájajte na disky.
Ozdobte čerešňami, šľahačkou a čokoládovými hoblinami.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko