KROK 1: Do misy mixéra s priloženým nožom Ultrablade nasypte mleté mandle, cukor a múku. Mixujte, kým nezískate jemný prášok. Ak sa všetky prísady nezmestili na prvýkrát, postup zopakujte. Odložte bokom.
KROK 2: Bielky a citrón nalejte do misy mixéra s nasadenou metličkou. Stlačte „Štart“. Počas miešania pridávajte cukor.
- Nadstavec: Flex metla
1. Doba trvanie: 1 min Rýchlosť: V8
2. Doba trvanie: 2 min Rýchlosť: V8
KROK 3: Predhrejte rúru na 100 °C.
KROK 4: Na tuho vyšľahané bielky nalejte práškovú zmes a potravinárske farbivo a premiešajte stierkou.
KROK 5: Použite cukrárske vrecúško s 10 mm špičkou. Jemne tvarujte srdiečka na plechu vystlanom papierom na pečenie alebo silikónovej podložke na pečenie.
KROK 6: Pečte 18 minút, potom nastavte rúru na 120 °C a pečte ďalších 18 minút. Makrónky by mali byť na dotyk suché. V prípade potreby pokračujte v pečení.
KROK 7: Pred vybratím nechajte makrónky vychladnúť.
KROK 8: Malinový džem a agar priveďte do varu v hrnci na miernom ohni a varte 1 minútu. Nechajte vychladnúť a potom pridajte ružovú vodu. Nalejte na plech na pečenie a nechajte vychladnúť.
KROK 9: Pred podávaním ozdobte makrónky čajovou lyžičkou.
Odporučené produkty