• Dezerty
  • 12.10.2023

Pošírované hrušky

poached pears.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 4 zrelé hrušky odrody Conference
  • 40 cl vody
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
  • 1 škoricová tyčinka
  • Šťava z 1 citróna
  • 200 g práškového cukru
  • 4 polievkové lyžice smotany na šľahanie

1. Pripravte si ingrediencie.

2. Do hrnca dajte hrušky, vodu, vanilku, škoricu, citrónovú šťavu a cukor.

3. Tlakové varenie: 10 minút.

4. Hrušky vyberte. Nechajte ich vychladnúť. Podávajte so šľahačkou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko