• Rady & Tipy
  • 14.2.2024

Palacinkový február s Tefal - Pancake Day 2024, recepty, darček na Valentína

5 (1x)
Palacinkovy unor a vyzva 2024.jpg

Značka Tefal s vami ako každý rok s nadšením oslavuje februárovú gastronomickú rozmanitosť a ako každý rok z toho máme veľkú radosť. Môžete ju mať aj vy. Zlacňujeme, súťažíme a rozdávame darčeky zadarmo.

Február je mesiacom lásky, radovánok a dobrôt. K oslavám na nás čakajú tri skvelé príležitosti, ktoré lákajú milovníkov dobrého jedla a zábavy. Áno, hovoríme o Medzinárodnom palacinkovom dni – Pancake Day, Sviatku svätého Valentína a tradičných fašiangoch! 

Medzinárodný palacinkový deň, ktorý pripadá na 2. februára, je príležitosťou na oslavu tejto obľúbenej dobroty po celom svete. Značka Tefal vám prináša najlepšie náčinie – panvice, obracačky, miešadlá na prípravu dokonalých palaciniek.  

  V roku 2024 sme si pre vás pripravili skvelú novinku - Ručný mixér na palacinkové cesto Tefal Pancake Express K1844404, s ktorým si už nikdy nebudete musieť pamätať pomer ingrediencií na palacinky, lievance či vafle. Nájdete ho ako na našich stránkach Tefal.sk alebo e-shope HomeandCook.sk

Sviatok svätého Valentína, ktorý sa oslavuje 14. februára, je ideálny čas na vytvorenie romantického večera plného lahodných pokrmov. S Tefal inovatívnymi produktmi a panvicami môžete pre svojho miláčika ľahko pripraviť skvelú večeru a urobiť z tohto dňa nezabudnuteľný zážitok. 

Pripravili sme pre vás zaujímavú inšpiráciu:

Recept na Valentínske čokoládové palacinky v tvare kytice ruží

A čo fašiangy? Táto tradičná oslava pred pôstnou dobou zahŕňa hojnosť jedla a zábavy. A čo by to bolo za fašiangy bez palaciniek? S Tefal výrobkami na vyprážanie môžete pripraviť tie najchutnejšie palacinky a pridať tak k tejto zábave trochu lahodnosti. 

Pripravili sme pre vás zaujímavú inšpiráciu, ktorá sa vašim deťom bude zaručene páčiť:

Či už plánujete romantickú večeru pre dvoch alebo veselé stretnutie s priateľmi a rodinou, Tefal vám ponúka inteligentné produkty, ktoré potrebujete k radostným oslavám plným skvelých chutí. 

V rámci februárových osláv sme pre vás pripravili niekoľko výhodných ponúk. 

  1. Na našom e-shope Homeandcook.sk si pri nákupe palacinkovej panvice počas februára môžete prikúpiť Ručný mixér na palacinkové cesto Tefal Pancake Express K1844404 len za 7,90 € a ušetríte tak 17.09 €. Za tieto ušetrené peniaze môžete zaobstarať napríklad kyticu na Valentína.   

2. Na našich kamenných predajniach HomeandCook/Tefal od 13. do 25. 2. pri nákupe palacinkovej panvice a Ručného mixéra na palacinky cesto Tefal Pancake Express K1844404 len za 7,90 € získate zadarmo sadu palacinkového kuchynského náčinia. 

3. Spoločne s sme pre vás pripravili výhodnú akciu, kedy k nákupu sady riadu Ingenio získate lievanečník - Tefal panvicu na lievance v hodnote 31,90 € zdarma! 

4. A aby toho nebolo málo, tak sme pre vás ešte spoločne s pripravili od pondelka 5.2.2024 do konca februára 20% zľavu na sortiment palacinkových panvíc a pomôcok.

A to nie je všetko. Nižšie nájdete 10 skvelých palacinkových receptov pre Pancake Day - Palacinkový deň 2024 

Recept na vláčne a tenké palacinky

A nezabudnite sledovať ďalšiu inšpiráciu na našom Instagrame . Influenceri majú pre vás súťaže a svieže palacinkové recepty :-) 

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko