Droždie rozmiešame s lyžicou cukru, pridáme ostatné ingrediencie – múku, rozohriate maslo, žĺtky, soľ.
Vypracujeme hladké cesto, ktoré zakryjeme utierkou a necháme na teplom mieste hodinu kysnúť.
V Ingenio rajnici rozpustíme maslo v mlieku (nesmie byť horúce).
Oriešky rozomelieme v Perfectmix Cook na program Ice Crush.
Vykysnuté cesto rozvaľkáme na tenký hranatý plát, potrieme ho rozmiešaným vajcom, posypeme pomletými orieškami, škoricou a kryštálovým cukrom (časť si necháme na záverečné posypanie).
Cesto zabalíme do rolády, z ktorej krájame asi 1,5 cm široké kusy, ktoré kladieme na panvicu Ingenio, necháme ešte 15 minút kysnúť, potrieme vajcom a posypeme zvyškom škoricového cukru a orieškov.
Pečieme v stredne vyhriatej rúre dozlatista.
Ešte horúce zalejeme smotanou a necháme vychladnúť.
Odporučené produkty