KROK 1: V nádobe zmiešajte múku, kukuričný škrob a prášok do pečiva. Odložte bokom.
KROK 2: Do ďalšej nádoby vložte mäkké maslo a potom hnedý cukor. Pomocou kovová metlá zmiešajte, aby ste dosiahli veľmi jemnú textúru. Postupne pridajte rozšľahané vajcia do masla a cukru. Mali by ste získať hladkú textúru.
KROK 3: Pridajte zmes múky/kukuričného škrobu/prášku do pečiva. Vmiešajte múku pomocou stierky, až kým je cesto homogénne. Pridajte čokoládovú polevu a zmiešajte ju, aby sa cesto neprepracovalo.
KROK 4: Formujte guľôčky cesta vážiace asi 10 g každá a potom ich mierne splošte.
KROK 5: Na dosku zariadenia položte alobal. Usporiadajte polovicu guľôčok cesta na ňu, aby boli dobre rozmiestnené. Začnite proces varenia.
KROK 6: Potom, čo sa upečú, nechajte sušienky vychladnúť 5 minút pred odstránením.
KROK 7: Upečte niekoľko dávok s zostávajúcimi guľôčkami cesta.
KROK 8: Vychutnajte si!