• Nápoje
  • 2.12.2024

Ľadové latté z pasty z červenej fazule Azuki - kórejský recept pre varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Ľadové latté z pasty z červenej fazule Azuki.jpg
Počet osob
Počet osôb
2
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
2 min

Suroviny

  • 250 g uvarenej červenej fazule, scedenej (1 plechovka 425 g)
  • 100 g práškového cukru
  • 300 ml studeného mlieka
  • 20 g prášku Kinako
  • 100 g kociek ľadu
  • 1 kopček vanilkovej zmrzliny

KROK 1Do misy mixéra nasypte fazuľu a cukor. Nasaďte veko a rozmixujte do hladka.

KROK 2Cesto dajte do chladničky vychladnúť a vyčistite misu mixéra na ďalšiu prípravu.

KROK 3Príprava ľadového latte: vráťte čistú nádobu do mixéra. Prilejte mlieko, Kinako a kocky ľadu. Nasaďte veko a rozmixujte.

KROK 4Príprava ľadového latte: na dno každého pohára dajte dve polievkové lyžice pasty z červenej fazule a potom opatrne nalejte latte. Na záver do každého pohára pridajte kopček vanilkovej zmrzliny.

TIP: Kinako možno v prípade potreby nahradiť mletými mandľami, mletým sezamom, mletými arašidmi alebo praženým ovsom. Pastu z červenej fazule môžete obohatiť aj arašidovou pastou a kakaovým práškom, aby ste si ju ešte viac vychutnali. Na záver ozdobte šľahačkou a posypte práškom matcha alebo kinako. Podávajte s chlebom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko