KROK 1: Do misy mixéra nasypte fazuľu a cukor. Nasaďte veko a rozmixujte do hladka.
KROK 2: Cesto dajte do chladničky vychladnúť a vyčistite misu mixéra na ďalšiu prípravu.
KROK 3: Príprava ľadového latte: vráťte čistú nádobu do mixéra. Prilejte mlieko, Kinako a kocky ľadu. Nasaďte veko a rozmixujte.
KROK 4: Príprava ľadového latte: na dno každého pohára dajte dve polievkové lyžice pasty z červenej fazule a potom opatrne nalejte latte. Na záver do každého pohára pridajte kopček vanilkovej zmrzliny.
TIP: Kinako možno v prípade potreby nahradiť mletými mandľami, mletým sezamom, mletými arašidmi alebo praženým ovsom. Pastu z červenej fazule môžete obohatiť aj arašidovou pastou a kakaovým práškom, aby ste si ju ešte viac vychutnali. Na záver ozdobte šľahačkou a posypte práškom matcha alebo kinako. Podávajte s chlebom.
Odporučené produkty