• Dezerty
  • 8.8.2024

Japonský jahodový sorbet - recept pre varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Jahodový sorbet.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
1 min

Suroviny

  • 500 g jahôd
  • 150 g agávového sirupu

KROK 1Sklenenú nádobu vložte do mrazničky.

KROK 2Jahody nakrájajte na 4 časti a dajte ich zmraziť na tanieri počas presne 2 hodín.

KROK 3Do misy mixéra pridajte agávový sirup a jahody. Nasaďte veko a rozmixujte.

KROK 4Zmrzlinu nalejte do sklenenej nádoby a pred podávaním ju nechajte 3 hodiny zamraziť.

KROK 5Pred podávaním sorbet uhlaďte stierkou.

TIP: Kvalitné jahody zlepšia chuť a štruktúru sorbetu. Jahodový sorbet je v Japonsku obľúbený pre svoju osviežujúcu chuť a prirodzenú sladkosť.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko