• Nápoje
  • 10.6.2024

Horchata de arroz (domáci zeleninový ryžový nápoj) - španielsky recept pre varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Horchata de arroz (domácí zeleninový rýžový nápoj).jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
3 min

Suroviny

  • 1 l vody
  • 180 g arborio ryže
  • 1 polievková lyžica práškového cukru
  • 50 cl rastlinného sójového nápoja
  • 50 g kociek ľadu
  • 1 čajová lyžička mletej škorice
  • 2 polievkové lyžice práškového cukru

KROK 1Do hrnca nalejte vodu, ryžu a cukor. Nechajte stáť 2 hodiny.

KROK 2Pomocou cedidla zozbierajte ryžu a vložte ju do nádoby mixéra spolu s mliekom. Zatvorte veko a mixujte 2 minúty pri strednej rýchlosti.

KROK 3Tekutinu preceďte cez sito do džbánu mixéra a pridajte kocky ľadu, škoricu a cukor. Zatvorte veko a 1 minútu mixujte pri strednej rýchlosti.

KROK 4Naplňte poháre. Zľahka posypte škoricou a ihneď podávajte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko