KROK 1: Podľa tohto receptu pripravíte približne 8 panna cott.
KROK 2: Do hrnca nalejte smotanu, mlieko, cukor a agar-agar. Priveďte do varu na miernom ohni a miešajte špachtľou 1 minútu.
KROK 3: Tekutinu nalejte do misy mixéra. Zatvorte veko a mixujte 1 minútu na minimálnej rýchlosti.
KROK 4: Polovicu zmesi nalejte do nádoby na čokoládovú vrstvu. Odstavte, kým pripravíte kávovú vrstvu.
KROK 5: Druhú polovicu nechajte v miske mixéra a pridajte instantnú kávu. Zatvorte veko a 30 sekúnd mixujte na minimálnej rýchlosti.
KROK 6: Zmes nalejte do formičiek, naplňte ich do polovice a nechajte kávovú vrstvu 20 minút chladiť v chladničke.
KROK 7: Bez toho, aby ste misu umyli, pridajte druhú polovicu zmesi s nasekanou čokoládou a kakaom.
KROK 8: Zatvorte veko a 1 minútu mixujte na minimálnej rýchlosti.
KROK 9: Opatrne nalejte na kávovú panna cottu a pred podávaním vložte ramekiny na 2 hodiny do chladničky.
Odporučené produkty