KROK 1: Umiestnite kadayif do misy prístroja na praženie. Spustite proces varenia.
KROK 2: Keď je kadayif upražený, nechajte ho vychladnúť a potom ho premiešajte s pistáciovou pastou. Zmes vytvarujte do malých guľôčok. Odložte.
KROK 3: Zmiešajte múku, maizenu a prášok do pečiva v miske. Odložte.
KROK 4: Do inej misky nalejte mäkké maslo, potom hnedý cukor. Pomocou metly premiešajte, aby ste získali veľmi mäkkú textúru. Postupne pridávajte vajce do masla a cukru. Mali by ste získať mäkkú textúru.
KROK 5: Vmiešajte zmes múky/škrobu/kvasíc pomocou stierky, kým nezískate jemné cesto. Pridajte čokoládové hoblinky a miešajte, aby ste ich začlenili bez prepracovania cesta.
KROK 6: Vytvarujte cesto do guľôčok s hmotnosťou okolo 65 g, potom ich jemne sploštite. Umiestnite guľôčku kadayifu a pistácie do stredu každého splošteného cesta. Uzavrite cesto okolo guľôčky kadayifu a pistácie a uistite sa, že okraje sú uzavreté, aby stred zostal vnútri.
KROK 7: Umiestnite sušienky, pričom ich dobre rozdeľte, do prístroja vybaveného plechom. Spustite proces varenia.
KROK 8: Po uvaření nechajte sušienky vychladnúť 5 minút. Užite si to!
TIP: Pre extra lahodný dotyk môžete ponoriť svoje sušienky do roztopenej mliečnej čokolády pred podávaním. Nechajte čokoládovú polevu mierne stvrdnúť pred vychutnávaním.