• Dezerty
  • 19.5.2020

Čokoládovo-fondánové prekvapenie - recept pre Tefal Cook4me+

fondan.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
stredne náročný
Príprava
Príprava
25 min
Varenie
Varenie
35 min

Suroviny

  • 50 g roztopenej čokolády na varenie-obsah kakaa 50-55%
  • 30 g roztopeného masla
  • 20 g kukuričnej múky (alebo inej múky)
  • 20 g mletých mandlí
  • 1/8 ČL prášku do pečiva
  • 25 g cukru
  • 1 vajce
  • 1 tabuľka čokolády rozdelená na dve alebo tri časti

Pripravte si ingrediencie.
fondan ingrediencie.jpg
Zmiešajte všetky ingrediencie, nalejte do formy. Pridajte nalámanú čokoládu. Do nádoby položte parný košík spolu s 250 ml vody.
fondan-postup1.jpg
Doba varenia: 25 minút
Program: High Pressure Cooking
fondan-postup2.jpg
Pred vypnutím nechajte mierne vychladnúť. Servírujte.
fondan-postup3.jpg

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko