Čokoládové crème brûlée - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
10 min
Suroviny
60 g čokolády na varenie s obsahom 50% kakaa
140 ml 35%-nej smotany
120 ml mlieka
6 ČL hnedého cukru
20 g cukru
Pripravte si ingrediencie. V miske zmiešajte cukor a žĺtky. Roztopte čokoládu (v nádobe alebo v mikrovlnnej rúre), pridajte smotanu a mlieko. Zmiešajte obidve zmesi. Rozdeľte do nádobiek. Nasaďte viečka. Doba varenia: 10 minút Program: High Pressure Cooking Chlaďte 12 hodín. Posypte trstinovým cukrom a skaramelizujte horákom.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.