• Dezerty
  • 19.5.2020

Čokoládové crème brûlée - recept pre Tefal Cook4me+

crème brûlée.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 60 g čokolády na varenie s obsahom 50% kakaa
  • 140 ml 35%-nej smotany
  • 120 ml mlieka
  • 6 ČL hnedého cukru
  • 20 g cukru

Pripravte si ingrediencie.
crème brûlée-ingrediencie.jpg
V miske zmiešajte cukor a žĺtky. Roztopte čokoládu (v nádobe alebo v mikrovlnnej rúre), pridajte smotanu a mlieko.
crème brûlée-postup1.jpg
Zmiešajte obidve zmesi. Rozdeľte do nádobiek. Nasaďte viečka.
crème brûlée-postup2.jpg
Doba varenia: 10 minút
Program: High Pressure Cooking
crème brûlée-postup 3.jpg
Chlaďte 12 hodín. Posypte trstinovým cukrom a skaramelizujte horákom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko