• Dezerty
  • 5.1.2024

Čokoládová terina

Čokoládová terina.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
11 min

Suroviny

  • 80 g čokoládového koláča alebo brownie, nakrájaného na kocky
  • 40 g kúskov čokolády
  • 60 g čokoládových sušienok nalámaných na kúsky
  • 70 g čokolády na varenie, 50/55 % kakaa, nasekanej
  • 160 ml mlieka
  • 2 stredne veľké vaječné bielky
  • 80 ml čokoládovej omáčky

Pripravte si ingrediencie.

Čokoládu rozpustite v mikrovlnnej rúre alebo na panvici. Pridajte mlieko a potom bielky. Rozdeľte do pohárov.

Naplňte poháre striedaním ostatných ingrediencií. Poháre zakryte viečkom. Vložte ich do nádoby s 200 ml vody.

Tlakové varenie: 11 minút

Podávajte teplé, poliate čokoládovou polevou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko