Bielka nalejte do misy mixéra s pripojenou metlou. Stlačte tlačidlo Štart.
Postupne pridávajte cukor do misy a potom pridávajte práškový cukor. Stlačte tlačidlo Štart. Zmes na pusinky je pripravená.
Rúru predhrejte na 100 °C.
Zmes vylejte na plech vyložený papierom na pečenie. Potom pomocou špachtle vytvorte 4 cm vysoký kruh. Posypte kakaom. Pečte 3 hodiny a 30 minút. V prípade potreby pečte dlhšie.
Džem varte v hrnci 2 minúty, premiešajte stierkou a priveďte do varu. Džem preložte do misky a dajte vychladiť do chladničky.
Do panvice pridajte strúhaný kokos a cukor a varte na miernom ohni. Kokosové sušienky za stáleho miešania nechajte skaramelizovať. Vyberte a nechajte vychladnúť pri izbovej teplote.
Do misy mixéra nalejte smotanu a mascarpone. Stlačte tlačidlo Štart. Smotana by mala byť mierne tuhá. Odstráňte metličku Flex.
Karamelizovaný kokos nasypte do misky mixéra. Dobre premiešajte.
Stred vrchnej vrstvy Pavlovovej natrite džemom a potom naneste šľahačku, aby ste vytvorili vrstvu snehu. Na záver ozdobte kakaom, kokosovými hoblinami a vianočnými ozdobami.
Odporučené produkty