Citrónovo-hrušková panna cotta - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
2
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
5 min
Suroviny
2 dl 35%-nej smotany
3 PL cukru
1/2 limetka (šťava a kôra)
1 PL hnedého cukru
1.5 plátkov želatíny
100 g ošúpaných hrušiek nakrájaných na malé kocky
5 g masla
50 ml vody
Misky
Pripravte si ingrediencie. Hrušky ošúpte a nakrájajte na kocky. Želatínu pripravte v troche studenej vody. Nalejte smotanu do nádoby. Pridajte cukor, kôru, želatínu a šľahajte (kým nedosiahnete rovnomernú konzistenciu). Naberte do nádobiek. Chlaďte 6 hodín. Nakrájanú hrušku umiestnite do nádoby s maslom, citrónovou šťavou, vodou a hnedým cukrom. Doba varenia: 5 minút Panna cottu servírujte studenú, pokrytú lyžičkou hruškového kompótu.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.