• Dezerty
  • 24.6.2020

Citrónovo-hrušková panna cotta - recept pre Tefal Cook4me+

panna cotta citron.jpg
Počet osob
Počet osôb
2
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 2 dl 35%-nej smotany
  • 3 PL cukru
  • 1/2 limetka (šťava a kôra)
  • 1 PL hnedého cukru
  • 1.5 plátkov želatíny
  • 100 g ošúpaných hrušiek nakrájaných na malé kocky
  • 5 g masla
  • 50 ml vody
  • Misky

Pripravte si ingrediencie.
panna cotta citron ingrediencie.jpg
Hrušky ošúpte a nakrájajte na kocky.
Želatínu pripravte v troche studenej vody.
Nalejte smotanu do nádoby.
Pridajte cukor, kôru, želatínu a šľahajte (kým nedosiahnete rovnomernú konzistenciu).
panna cotta citron postup 1.jpg
Naberte do nádobiek.
Chlaďte 6 hodín.
Nakrájanú hrušku umiestnite do nádoby s maslom, citrónovou šťavou, vodou a hnedým cukrom.
Doba varenia: 5 minút
Panna cottu servírujte studenú, pokrytú lyžičkou hruškového kompótu.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko