KROK 1: V hrnci rozpustite cukor na miernom ohni a miešajte stierkou, aby ste získali zlatistý karamel. Karamel nalejte do formy na savarin (20 x 5 cm) a nechajte stuhnúť.
KROK 2: Rúru predhrejte na 180 °C.
KROK 3: Do misky mixéra nalejte kondenzované mlieko, plnotučné mlieko a vajcia. Zatvorte veko a 1 minútu mixujte na minimálnej rýchlosti.
KROK 4: Zmes nalejte do formy a navrch položte alobal. Formu vložte do inej väčšej nádoby a nalejte do nej tri štvrtiny vody, aby ste vytvorili bain-marie.
KROK 5: Pečte 1 hodinu.
KROK 6: Nechajte vychladnúť a potom vložte do chladničky aspoň na 4 hodiny.
KROK 7: Vyklopte do vhodnej misky.
Odporučené produkty