• Dezerty
  • 18.5.2020

Banánovo-ďatlový puding - recept pre Tefal Cook4me+

bananovy puding.jpg
Počet osob
Počet osôb
2
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 3 ošúpané banány narezané na tenké plátky
  • 150 g rozmrveného bieleho chleba s odrezanými kôrkami
  • 3 dl mlieka
  • 90 g medu
  • 20 nasekaných mandlí
  • 9 odkôstkovaných datlí nakrájaných na kocky
  • 6 PL bieleho jogurtu na podávanie
  • 6 nádobiek

Pripravte si ingrediencie. V miske zmiešajte banán, chlieb, mandle a ďatle. Zahrejte mlieko a med. Prelejte prvú zmes. Dobre premiešajte. Rozdeľte do nádobiek. Zabaľte do potravinovej fólie. Panvicu opláchnite. Puding varte v parnom košíku s 200 ml vody. Doba varenia: 15 minút. Servírujte teplé alebo studené, zaliate jogurtom.

Pripravte si ingrediencie.
banan puding-suroviny.jpg
V miske zmiešajte banán, chlieb, mandle a ďatle.
banan-postup1.jpg
Zahrejte mlieko a med. Naložte na prvú zmes. Dobre premiešajte.
banan-postup2.jpg
Rozdeľte do nádobiek. Zabaľte do papiera na pečenie. Panvicu opláchnite. Puding varte na pare, postačí 2 dl vody.
banan-postup3.jpg
Doba varenia: 15 minút
Program: High Pressure Cooking
banan-postup4.jpg
Servírujte teplé alebo studené, zaliate jogurtom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko