• Rady & Tipy
  • 8.7.2020

Získajte viac času pre rodinu vďaka šikovnému multifukčnému hrncu Cook4me+

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 1.png

Máte doma šikovný multifunkčný hrniec Cook4me+? Ak ešte nie, prichádzate o krásne chvíle s priateľmi či rodinou. Táto inteligentná vychytávka za vás uvarí až 150 receptov, a tak šetrí váš čas, ktorý by ste inak museli venovať vareniu. A nielen to. Zatiaľ čo Cook4me+ bude pripravovať vaše obľúbené jedlo, vy sa môžete venovať tomu, čo máte radi. Teda rodine, partnerovi alebo svojim záľubám.

Cook4me+ urobí prakticky všetko za vás


Ohlásili sa vám priatelia, že vás za pár hodín potešia svojou návštevou, a vy teraz počas príprav občerstvenia neviete, kam skôr skočiť? Nevadí. Stačí, keď zapojíte do práce šikovný multifunkčný hrniec Cook4me+, ktorý zvládne s vašou ľahkou asistenciou prakticky všetko za vás.  


Tento šikovný pomocník vie variť v pare, opekať, špecializuje sa na tlakové varenie, pomalé varenie a mierny var. Potom, čo sa pokrm presne na čas dovarí, udržuje jedlo teplé, až kým ho budete servírovať. Čo je pre vás možno najpodstatnejšie: Tento šikovný pomocník má v sebe zabudovaných až 150 receptov v slovenskom jazyku, a to od dezertov cez polievky až po hlavné jedlá. Niektoré z nich hravo zvládnete pripraviť do 15 minút.

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 2.jpg

S multifunkčným hrncom zvládne variť každý

Aj keď si o sebe myslíte, že ste kuchársky antitalent, vďaka tomuto inteligentnému hrncu určite nič nepokazíte. Cook4me+ vám totiž sám povie, aké suroviny a ich konkrétne množstvo na daný pokrm potrebujete a následne vás bude inštruovať aj pri samotnom varení. Povie vám, kedy máte čo prihodiť alebo kedy máte pripravované suroviny v hrnci premiešať. Navyše zvládne väčšinu pokrmov pripraviť bez toho, aby ste ich museli priebežne kontrolovať. Ak budete dodržiavať postup, nikdy sa vám už nestane, že by ste jedlo pripálili.

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 1.png
A keď sa bude návšteva či rodina pýtať, môžete pokojne povedať, že im varil sám francúzsky šéfkuchár Bruno Blanchett. Na slovenskú lokalizáciu receptov dohliadal šéfkuchár Ondřej Slanina, ktorého poznáte z českej televízie, kde má každú sobotu svoju reláciu. Pripravte im napríklad parádnu zemiakovú polievku pre 2, 4 alebo 6 osôb! 

Recept na Zemiakovú polievku od šéfkuchára Ondřeje Slaniny pre Tefal Cook4me+

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 3.jpg

Cook4me+ zasýti až šesť hladných krkov

Cook4me+ by nemal chýbať ani v rodinách s viac deťmi, pretože zvládne nasýtiť až šesť hladných krkov. Keď sa u vás doma zíde celá rodina, nemusíte zložito vymýšľať nové recepty a tráviť dlhé hodiny varením. 

Nemusíte sa navyše báť, že by vám deti do varenia nejako zasahovali. Cook4me+ má v priebehu varenia zatvorené veko a je uzamknutý. Na druhú stranu je jeho ovládanie jednoduché a intuitívne, že s ním zvládne variť aj každé malé dieťa - to je dobrý štart do samostatného života. Čo myslíte?  

Získejte více času pro rodinu díky chytrému multifunkčnímu hrnci Cook4me 4.jpg



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko