Túto metodu môžete použiť pre všetky druhy zeleniny.
Pre prípravu zálievky: do robota upevnite šľahací nástavec.
Do misky pridajte 200 g syra, 150 ml gréckeho jogurtu a šťavu z polovice citrónu.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Zálievku dajte nabok.
Zeleninu nakrájajte na rovnako veľké kusy.
Do parného koša dajte 250 g zemiakov a na ne 150 g tekvice, 150 g karfiolu a 200 g fazuliek.
Do nádoby nalejte 700 ml vody a parný kôš vložte do nádoby.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Vyskúšajte, či je zelenina poriadne uvarená.
V opačnom prípade varte dlhšiu dobu.
Vyberte zeleninu zo stroje a servírujte ju s jogurtovou zálievkou.
Odporučené produkty