Zemiaky olúpte a nakrájajte na kocky.
Petržlen nasekaejte najemno a dajte nabok.
Do misy robota nalejte 0,7 l vody.
Do vnútorného parného koša vložte 400 g olúpaných a na kocky nakrájaných zemiakov.
Vložte vnutorný parný kôš do misy kuchynského robota.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Zemiaky preložte do nádoby a dajte nabok.
Do vnútorného parného koša vložte 400 g filetov z tresky.
Do misy pridajte toľko vody, aby jej objem dosiahol 0,7 l.
Vložte vnútorný parný kôš do misy robotu.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Vylejte vodu z misy a vyčistite ju.
Do misy vložte 1 olúpanú a rozpolenú cibuľu.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Stierkou otrite steny. Pridajte 25 ml olivového oleja, priklopte veko a stlačte tlačidlo "Štart".
Pridajte zemiaky.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Pridajte nakrájané filety z tresky, 1 zväzok nasekaného petržlenu, 3 vajcia, soľ a korenie.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Rozpáľte panvicu s 200 ml oleja na vyprážanie.
Zmes preneste stierkou do misy.
Dvoma lyžičkami naberajte trochu cesta, aby ste vytvorili šišku.
Šišky vyprážajte na panvici 5 minút do zlata.
Vyberte ich a položte na tanier pokrytý papierovými utierkami.
Pred podávaním nechajte niekoľko minút vychladnúť.
Odporučené produkty