Rúru predhrejte na 180 °C. Formu na bochník vymastite a poprášte múkou. V nerezovej mise s mixérom a vekom zmiešajte múku, vajcia a droždie. Začnite rýchlosťou 2, potom zvyšujte na rýchlosť 4 po dobu 30 sekúnd. Pridajte olivový olej a studené mlieko a miešajte 2 minúty. Prepnite na minimálnu rýchlosť a pridajte sušené paradajky, fetu, zelené olivy (nakrájané na kúsky) a kari prášok. Osoľte a okoreňte. Nalejte zmes do formy a vložte do rúry na 45 až 60 minút, v závislosti od rúry. Pichnite nožom, aby ste skontrolovali, či je bochník prepečený.
Tip: Fetu nahraďte mozzarellou a pridajte niekoľko nakrájaných listov bazalky.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.