Do misy robota vložte 100 g šošovice s bobkovým listom a 400 ml vody.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Šošovicu zlejte a vyberte bobkový list.
Odložte nabok a predhrejte rúru na 180 °C.
Do misy vložte šalotku, strúčik cesnaku, 100 g údeného tofu a 100 g šampiňónov.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Pridajte uvarenú šošovicu, 3 lyžice rastlinnej smotany, farebné korenie, soľ a armagnac.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart", aby ste získali homogénnu hmotu.
Vrchným otvorom vo veku pridajte lieskové oriešky a stlačte tlačidlo "Štart".
Ak v paštéte ešte stále zostávajú kúsky orieškov, nevadí, dodá jej to chrumkavú textúru.
Paštétu vložte do zapekacej nádoby a pečte 15 minút pri 180 °C.
Odporučené produkty