• Obed
  • 27.8.2020

Veggie Ramen - recept na vegetariánsky ramen - azijskú polievku

Veggie Ramen - recept na vegetariánsky ramen - azijskú polievku
Počet osob
Počet osôb
2
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
15 min
Vaření
Varenie
10 min

Suroviny

2 osoby

  • Voda
  • 1 mrkva
  • 1 cuketa
  • Niekoľko hlavičiek brokolice
  • Čerstvé huby
  • 50 g mungo klíčkov
  • 50 g sterilizovaného cíceru
  • Pažítka
  • Bazalka
  • Kari korenie
  • 250 g Ramen recanzov
  • Soľ
  • Čierne korenie

  1. Do panvice Tefal Talen Pro Wok nalejeme vodu a privedieme k varu.
  2. Pridáme kari, nasekanú pažítku, pár lístkov bazalky a štipku soli.
  3. Všetko necháme variť a medzitým si nakrájame cuketu a mrkvu na rezance.
  4. Ďalej nakrájame čerstvé huby a všetko pridáme do vriacej vody.
  5. Potom pridáme brokolicu a necháme 10 minút variť.
  6. Vypneme platničku a pridáme cícer a mungo klíčky.
  7. Ramen premiešame a necháme 3 minúty spojiť chute.
  8. Nakoniec môžeme pridať rozpolené vajíčko uvarené natvrdo.

Odporučené produkty


Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (viz Podmienky používanie).

Súhlasím