Ochuťte zmes na hamburger pikantnou omáčkou a podávajte s majonézou a so syrom (ak nie ste na striktnej vegánskej diéte).
160 g sójového granulátu namočte vo veľkom objemu do studenej vody po dobu 15 minút.
Do misy kuchynského robota vložte polovinu cibule nakrájanú na kúsky a strúčik cesnaku.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte „Štart“.
Otvorom v poklope pridajte 160 g červených fazúl a vyžmýchaný sójový granulát, neskôr dochuťte.
Položte späť pokrývku a stlačte „Štart“.
Otvorte zariadenia a pridajte múku, premiešajte lyžicou.
Vyberte časť zmesi a ručne vytvarujte hamburgerové steaky.
Na panvicu nalejte kvapku oleja a steaky opečte z oboch strán.
Každú žemľu rozkrojte na polovinu, pridajte listy šalátu, plátky paradajok, zeleninový steak a zakryte druhou polovinou žemle.
Odporučené produkty