1./ majú nepriľnavý povrch Anti-Scratch, sú 6x odolnejšie voči poškriabaniu a kompatibilné so všetkými varnými doskami 2./ indikátor Thermo-Signal, červené koliesko v strede, má nový dizajn v tvare presýpacích hodín, hodiny zmiznú, keď má panvica dokonalú teplotu na smaženie 3./ dno Thermo-Fusion sa extrémne rýchlo ohrieva a zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla pri smaženi Panvice rýchlo očistíte vďaka nepriľnavému povrchu a môžte použiť aj kovovú lopatku či naberačku pri servírovaní.
Postup:
Cuketu si nastrúhate na hrubšom strúhadle, predtým si ¼ ale odkrojte a odložte. Nastrúhanú cuketu poriadne vyžmýkajte, pridajte balkánsky syr, parmezán, žĺtok, muku, kypriaci prášok a kto chce môže aj prisoliť. Suroviny spracujte na kompaktnú zmes tak, aby bola poriadne premiešaná. Zatiaľ ju odložte bokom.
Vezmite si wok alebo veľkú panvicu, na olivovom oleji opečte nakrájanú cibuľu, postupne pridajte nakrájané papriky, cuketu a paradajky. Posolíme, ochutíme čiernym korením, bazalkou a oreganom, povaríme cca 15 min, pridáme hrášok, premiešame a môžeme rukami vytvarovať z pripravenej zmesi cuketové knedličky, vkladajte ich do omáčky ďalej od seba, zväčšia svoj objem pri varení. Varíte ich cca 10 min, panvicu prikryte, ale tak aby sa pokrievka alebo alobal nedotýkal knedličiek. Po uvarení môžete podávať, odporúčam s čerstvo pripraveným kus-kusom.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.