• Recepty
  • 28.11.2024

Vegánske Sundubu Jjigae - Kórejský recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Vegánske Sundubu Jjigae.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
4 min

Suroviny

  • 250 g cukety nakrájanej na veľké štvrtiny
  • 250 g údeného tofu nakrájaného na 2 cm kocky
  • 100 g nakrájanej cibule
  • 3 strúčiky cesnaku, mleté
  • 1 polievková lyžica nasekaného zázvoru
  • 200 g húb shiitake, rozpolených
  • 80 g Enoki
  • 3 polievkové lyžice sezamového oleja
  • 6 polievkových lyžíc sójovej omáčky
  • 3 polievkové lyžice mirinu
  • 200 g kimchi
  • 2 lyžice pasty „Gonchungaru“
  • 60 cl zeleninového vývaru
  • 10 g kukuričného škrobu

KROK 1: Pripravte si prísady.

KROK 2: Cesnak nakrájajte nadrobno.

KROK 3: Zmiešajte kukuričný škrob s vývarom. Všetky prísady vložte do misky.

KROK 4: Varte v tlakovom hrnci.

KROK 5: Podávajte horúce.

TIP: Huby enoki, shiitake, gochugaru, mirin a kimchi môžete kúpiť v ázijských obchodoch s potravinami, v niektorých špecializovaných supermarketoch alebo online. Korenistosť upravte podľa vlastnej chuti. Ak chcete, môžete pridať koriander alebo jarnú cibuľku.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko