Empanadas potrite bielkom alebo rozšľahaným vajcom, aby sa lepšie spojili, a upečte ich v rúre.
Predhrejte rúru na 180 °C (stupeň 6).
Nakrájajte 50 g cukety a 100 g kápie na kocky.
Olúpte 40 g cibule a strúčik cesnaku, nakrájajte ich nahrubo a vložte ich robota.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Vyberte misu zo základne, nasaďte mixovací nástavec a pridajte 50 ml olivového oleja.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Odstráňte tesniace viečko, pridajte cuketu, kúsky kápie, 150 ml drtených paradajok a dochuťte soľou a korením.
Vráťte tesniace viečko späť a stlačte tlačidlo "Štart".
Po uvarení pridajte vrchným otvorom vo veku tuniaka rozdeleného na kúsky a stlačte tlačidlo "Štart".
Naplňte empanadas alebo, ak jste zvolili krehké cesto, cesto rozváľajte a veľkým pohárom vykrájajte kolieska.
Polovicu plochy pokryte náplňou, cesto preložte do malej taštičky a okraje pritisknite k sebe.
Empanadas položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte ich 30 minút alebo ich vypražte.
Podávajte teplé alebo studené.
Odporučené produkty