• Večera
  • 11.2.2022

Trhané hovädzie mäso na červenom víne a hubách - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-44.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

  • 150 g šalotka
  • 100 g stopkový zeler
  • 100 g mrkva
  • 10 ml extra panenský olivový olej
  • 600 g trhané hovädzie mäso
  • 2 listy bobkový list
  • 4 bobule jalovec
  • 300 g šampióny
  • 2 polievkové lyžice múka
  • 200 ml červené víno
  • 1 vývar hovädzie
  • soľ
  • korenie

Pridajte ošúpanú šalotku, stopkový zeler a mrkvu nakrájanú na kocky.

Zatvorte poklop a stlačte „Štart“.

Pripojte mixér, pridajte olej, šampióny nakrájané na polovicu a hovädzie mäso.

Zavrite poklop a stlačením tlačidla „Štart“ začnite varenie.

Otvorte poklop, pridajte múku, víno, bobkové listy, jalovec a hovädzí vývar.

Osoľte a okoreňte.

Zavrite poklop a pokračujte vo varením stlačením tlačidla „Štart“.

Po uvarení podávajte hovädzie mäso zaliate omáčkou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko