Ak chcete mať hladšiu konzistenciu kaša, nepoužívajte šľahací nástavec, ale sekací nôž.
Omyte 400 g tekvice a 200 g mrkvy.
Omyte a olúpajte 140 g zemiakov.
Tekvicu a zemiaky nakrájajte na 2cm kocky a mrkvu na kolieska.
Do nádoby robota nalejte 0,7 l vody a zeleninu nasypte do vnútorného parného koša.
Vnútorný parný kôš umiestnite do nádoby a veko uzavrite i s uzáverom.
Stlačte "Štart".
Keď je zelenina uvarená, vylejte vodu z nádoby, do robota umiestnite šľahací nástavec, vložte zeleninu do nádoby a stlačte "Štart".
Špachtľou zotrite zmes od okrajov.
Pridajte 60 ml mlieka, štipku muškátového oriešku a soľ a stlačte "Štart".
Odporučené produkty