• Večera
  • 10.2.2022

Tataráčik z hovädzieho mäsa - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

3-27.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
65 min
Varenie
Varenie
0 min

Suroviny

  • 350 g hovädzie mäso
  • 1 šalotka
  • 20 g kapary
  • 30 g nakladané uhorky
  • 1 zväzok petržlenová vňať
  • 0,5 polievkové lyžice dijonská horčica
  • 3 kvapky tabasco
  • 1 polievková lyžica worcestrová omáčka
  • 1 žĺtko
  • soľ a čierne korenie

Tataráčik nemožno uschovávať, preto ho zjedzte ihneď.

Množstvo korenia upravte podľa chuti a hotový tataráčik ozdobte nasekanou pažítkou, klíčkami alebo mladými výhonkami.

Ošúpte šalotku, nakrájajte ju na kocky a vložte ju do robota spolu s 20 g kaparmi a 30 g nakladanými uhorkami.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Všetko prelejte do inej misky.

350 g hovädzieho mäsa nakrájajte na kocky, dajte na 1 hodinu zmraziť a potom vložte do misy robota.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Nožom nasekajte listy menšieho zväzku petržlenovej vňate.

Mäso pridajte k šalotke, kaparom a uhorkám a premiešajte.

Pridajte pol lyžice horčice, petržlenovú vňať, 3 kvapky tabasca, lyžicu worcestrovej omáčky a žĺtko.

Osoľte, okoreňte čiernym korením a premiešajte.

Tatarák rozdeľte na taniere.

Podávajte s hranolkami

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko