Tataráčik nemožno uschovávať, preto ho zjedzte ihneď.
Množstvo korenia upravte podľa chuti a hotový tataráčik ozdobte nasekanou pažítkou, klíčkami alebo mladými výhonkami.
Ošúpte šalotku, nakrájajte ju na kocky a vložte ju do robota spolu s 20 g kaparmi a 30 g nakladanými uhorkami.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Všetko prelejte do inej misky.
350 g hovädzieho mäsa nakrájajte na kocky, dajte na 1 hodinu zmraziť a potom vložte do misy robota.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Nožom nasekajte listy menšieho zväzku petržlenovej vňate.
Mäso pridajte k šalotke, kaparom a uhorkám a premiešajte.
Pridajte pol lyžice horčice, petržlenovú vňať, 3 kvapky tabasca, lyžicu worcestrovej omáčky a žĺtko.
Osoľte, okoreňte čiernym korením a premiešajte.
Tatarák rozdeľte na taniere.
Podávajte s hranolkami
Odporučené produkty