• Večera
  • 26.2.2022

Šťuka v zelenej omáčke - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-22.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
35 min

Suroviny

  • 150 g cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 15 g čerstvý petržlen
  • 35 ml olivový olej
  • 10 g kukuričný škrob
  • 1 list bôbkový list
  • 50 ml biele víno
  • 0.7 l voda
  • 4 filety šťuka
  • soľ

Do misy kuchynského robota dajte 150 g ošúpanej a prekrojenej cibule, 2 strúčiky cesnaku a 15 g čerstvého petržlenu.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Stierkou zotrite steny misy. Pridajte 35 ml olivového oleja, 10 g kukuričného škrobu, soľ a 1 bôbkový list.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Pridajte 50 ml bieleho vína a zavrite poklop bez uzáveru a stlačte tlačidlo „Štart“.

Po dovarení dajte omáčkou bokom.

Do misy nalejte 0,7 l vody a zavrite poklop bez uzávěru.

Do vonkajšieho naparovacieho košíka dajte 4 filety zo šťuky.

Naparovací košík umiestnite na misku a stlačte "Štart".

Vyberte vonkajší naparovací košík.

Filety zo šťuky podávajte s omáčkou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko