• Recepty
  • 26.2.2022

Stredomorská treska - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-36.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 600 g filety z tresky
  • 4 chvostíky krevety bez hlavy
  • 2 čajové lyžičky kapary
  • 10 zelené olivy
  • 10 čierne olivy
  • 100 g sušené paradajky
  • 2 listy čerstvé oregano
  • 2 polievkové lyžice extra panenský olivový olej
  • soľ
  • korenie

Môžete ich tiež podusiť na panvici.

Do misy dajte kapary, olivy, sušené paradajky, krevety bez hlavy, olej a oregáno.

Zavrite poklop a stlačte „Štart“.

Zmes presuňte do inej misky a dajte ju bokom.

Rozložte filety z tresky, potrite ich zmesou, zrolujte a spojte špáradlom.

Do misy pridajte 700 ml vody a filety z tresky vložte do vnútorného naparovacieho košíka. osoľte a okorente.

Umiestnite naparovací košík do misy, zavrite poklop a stlačením tlačidla „Štart“ spustite varenie.

Podávajte teplé.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko