• Večera
  • 10.2.2022

Špargľový krém - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

4-13.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
46 min

Suroviny

  • 800 g špargľa
  • 2 šalotka
  • 40 g stopkový zeler
  • 1 kocka hydinového bujónu
  • 200 ml smotana na varenie
  • 0.7 l voda

Môžete podávať s plátkami údeného lososa.

Šalotky olúpte a nakrájajte na väčšie kúsky.

800 g špargle a 40 g zeleru nakrájajte na drobno.

Do misy robota pridajte nakrájanú zeleninu a kocku hydinového bujónu.

Zalejte 0.7 l teplej vody.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Vrchným otvorom vo veku prilejte 200 ml smotany, znovu utesnite veko a stlačte "Štart".

Zmes nechajte vychladnúť.

Servírujte studené alebo teplé.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko