Na prípravu paradajkovej omáčky olúpte cesnak a cibuľu a nakrájajte nahrubo.
Do mixovacej nádoby dajte cesnak, cibuľu a olivový olej.
Zatvorte veko a nastavte program na STIR.
Akonáhle zhnedne, pridajte zvyšné ingrediencie.
Zatvorte veko a nastavte program na HOT SAUCE na 20 minút.
Medzitým si uvarte mäsové gule, pokiaľ máte polotovar.
Ak nie, nakrájajte ingrediencie a zmiešajte ich s mäsom.
Tvarujte z nich rovnako veľké guličky a smažte ich na panvici s olivovým olejom.
Špagety uvarte tak, ako je uvedené na obale.
Vložte špagety do misy a zatočte ich, aby ste vytvorili hniezdo.
Zalejte naberačkou paradajkovej omáčky a pridajte 3 mäsové gule.
Z cukety vytvorte oči a z mrkvy zobák.
Odporučené produkty